Vnitřní výběrové řízení na místo studentské pomocné síly

Vnitřní výběrové řízení na místo studentské pomocné síly

(náplň práce: správa OBD)

 

 

Ústav germánských studií hledá studenta/studentku, který/á by měl/a zájem o místo studentské pomocné síly (SPS) s nástupem od zimního semestru 2019. Protože náplň práce bude dosti specifická (správa záznamů OBD pro ÚGS) a protože je třeba, aby novou sílu ještě před letními prázdninami do práce s databází OBD zasvětila stávající SPS, vypisujeme na toto místo vnitřní výběrové řízení. Přihlásit se může kterýkoliv řádný student/studentka Ústavu germánských studií, který/á umí pracovat s Excelem a má alespoň základní znalosti programování v Excelu. Dalšími předpoklady jsou pečlivost, trpělivost, vstřícnost a flexibilní pracovní nasazení. Zároveň by bylo ideální, kdyby zájemce měl před sebou ještě několik let studia v ÚGS, protože z hlediska ÚGS je žádoucí, aby se osoba pracující na této pozici příliš často neměnila.

 

SPS vykonávají svou činnost v měsících říjen až květen, pobírají měsíční stipendium ve výši 3000 Kč měsíčně a podle opatření děkana musí odpracovat alespoň 8 hodin týdně.

 

Zájemci nechť pošlou e-mailem krátký motivační dopis s popisem svých technických kompetencí dr. Jiřímu Starému (jiri.stary@ff.cuni.cz) do 20. 5. do 23:55. Výběr nejvhodnějšího kandidáta provede do několika dnů po tomto datu komise stanovená ředitelem ÚGS.

 

OBD (Osobní bibliografická databáze) je centrální systém evidence publikační a jiné tvůrčí činnosti pracovníků Univerzity Karlovy. Viz např. zde:

https://www.ff.cuni.cz/knihovna/bibliografie/obd/

 

Úvod > Z ústavu > Vnitřní výběrové řízení na místo studentské pomocné síly